FAQ

Aveti o intrebare? Va rugam sa verificati aceste intrebari si raspunsuri!

Fiind un Club, accesul in incinta este permis doar pe baza de legitimatie de membru. Aceasta este gratuita si se elibereaza la receptie pe baza actului de identitate.

  • Doar membrii Clubului au acces in incinta, acest lucru oferind siguranta ca doar oameniI iubitori ai naturii si sportului sunt alaturi de tine.
  • Parcare gratuita pentru automobile, biciclete si motociclete.
  • Acces Wi-Fi gratuit.
  • Posibilitatea de a invata si de a practica sporturi nautice sau de a desfasura activitati in aer liber, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania. Kaiac, paddle board, hidrobicicleta – toate iti stau la dispozitie.
  • Mandria de a face parte din unul dintre cele mai frumoase Cluburi din Romania.
  • Mandria de a contribui la fondurile necesare sportivilor Clubului Sportiv SIMARED pentru antrenamente, deplasari, echipamente, in vederea atingerii performantei.
  1. Completeaza online sau la receptia Clubului cererea de membru
  2. Prezinta la receptie actul de identitate
  3. Semneaza Regulamentul Oficial al Clubului
  4. Primeste legitimatia de membru

Fiind un Club privat cu un numar de membri limitat este necesar sa fii identificabil. Calitatea de membru vine cu drepturile si obligatiile sale.

Orice Club are nevoie de contributii si donatii pentru a functiona. Aceasta este una din formele prin care tu, in calitate de membru, sprijini Clubul si buna functionare a acestuia.

Nu esti obligat sa platesti o cotizație anuala, insa nu te opreste nimeni sa donezi, chiar iti multumim mult daca o faci. Pentru detalii despre cum poti dona mergi la sectiunea Sustine

Persoanele pana la varsta de 18 ani pot intra impreuna cu un membru al Clubului in calitate de apartinator. Persoanele minore nu pot deveni membri decat dupa implinirea varstei de 18 ani si dupa ce semneaza Regulamentul Oficial al Clubului.

Da, accesul cu animale de companie este permis in Zona Activ si Food Court.

In Club nu poti intra daca nu esti membru sau daca legitimatia ti-a fost suspendata pentru nerespectarea regulamentului.

Ne bucuram ca vrei sa faci primul pas catre lumea sportului. Te rugam sa ne trimiti intentia de a deveni membru sportiv al Clubului la adresa de email info@simared.ro iar noi te vom contacta pentru a demara urmatorii pasi. Varsta optima pentru performanta este intre 13 si 15 ani.

Sigur ca da, te asteptam in echipa noastra! Completeaza online formularul sau trimite un email cu CV-ul tau catre adresa info@simared.ro cu subiectul: Voluntar. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre unul din reprezentantii Clubului

Ca voluntar primesti, in primul rand, admiratia celorlalti voluntari, a membrilor Clubului, a comunitatii, si propria ta multumire de a fi contribuit la o misiune cu un impact pozitiv in societate. In acelasi timp, iti vom oferi si mancare, racoritoare si, bineinteles, distractie. De asemenea, vei acumula experienta valoroasa care te va ajuta ulterior in cariera. Pe parcusul experientei tale iti oferim contract de voluntariat.