Lac Firiza, Baia Mare

Întrebări Frecvente

Aveți o întrebare? Vă rugăm să verificați aceste întrebări și răspunsuri.

Accesul în incinta Complexului Turistic Simared este permis doar membrilor, pe bază de legitimație. În baza actului de identitate, la recepția Complexului, legitimația ți se eliberează gratuit, în câteva momente.

–  În incinta clubului au acces doar membrii

–  Ai posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate de oameni iubitori ai sporturilor nautice și ai naturii

–  Ai posibilitatea de a învăța și practica sporturi nautice alături de profesioniști

–  Ai la dispoziție caiacuri, paddle board-uri sau hidrobiciclete și ai libertatea să te bucuri de cele mai frumoase priveliști de pe apă

–  Îți poți petrece timpul liber într-unul din cele mai frumoase locuri din România

–  Aparții comunității oamenilor care susțin sportivii Clubului Nautic Simared pentru antrenamente, deplasări, echipamente, în vederea atingerii și menținerii performanței

  1. Semnezi Regulamentul Oficial a Complexului
  2. Primești legitimația de membru

Având în vedere că suntem un club privat cu un Regulament Oficial care prevede drepturi și obligații de ambele părți, este necesar ca ambele părți să fie identificabile, atât Complexul Simared cât și tu, ca membru. Datele cu caracter personal vor fi protejate conform normelor GDPR

În cadrul clubului nostru sunt activi momentan 12 sportivi de performanta. Prin plata cotizațiilor precum cele de acces sau ambarcațiuni, sprijini Clubul Sportiv Nautic Simared pentru deplasări, echipamente, antrenamente. Susții performanța sportivilor noștri.Dorim să dezvoltăm și să promovăm noi activități sportive și recreative pentru comunitatea locală și să oferim tuturor posibilitatea de a practică sporturi nautice în Maramureș.

În momentul de față nu oferim planuri anuale de membership, contribuțiile se fac punctual în funcție de activitățile pe care le aveți în club.

Daca doresti sa sprijini Clubul mai mult decat prin cotizatia minima, sprijinul tau este binevenit.

Da. Cardurile de membru se pot alimenta și online: www.activate.ro/simared 

Tot la acest link poți verifica soldul disponibil pe cardul tău de membru.

Persoanele sub 18 ani au acces în incinta clubului dacă sunt însoțite de un membru al clubului, în calitate de aparținător.

Doar persoanele majore pot deveni membru ale Complexului Turistic Simared.

Da, accesul cu animale de companie este permis. Din respect pentru noi înșine și pentru cei din jur, în incinta clubului respectam însă următoarele reguli:

  • Cățeii de talie mare sunt primiți doar cu lesă și botniță
  • Cățeii de talie medie sunt primiți doar cu lesa
  • Cățeii mici sunt bineveniti si ei, dar trebuie tinuti in brate și sub control

Pentru ca iubim animalele, clubul nostru este dotat cu boluri de apă pentru prietenii noștri patrupezi, dar și dozatoare de pungi pentru rahatei.

Nu poți intra în complex dacă nu ești membru sau dacă legitimația ți-a fost suspendată pentru nerespectarea regulamentului.

Te rugăm să ne trimiți, la adresa de email: info@simared.ro intenția ta de a intra în lumea sportului nautic, iar noi te vom contacta pentru a stabili împreună următorii pași. Vârsta optimă pentru performanță este între 13 și 15 ani.

Completează online formularul sau trimite un email cu CV-ul tău către adresa info@simared.ro cu subiectul: Voluntar. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către unul din reprezentanții Clubului.

Ne bucură interesul tău pentru voluntariat și vom avea grijă ca experința ta în cadrul clubului să fie pe măsura așteptărilor.

Pe lângă sentimentul de apartenență la unul dintre cele mai frumoase cluburi sportive nautice din țară vei avea parte de experiențe de învățare care îți vor folosi ulterior în carieră. Conform legii voluntariatului vei avea un contract de voluntariat care va certifica activitatea ta de voluntar în cadrul Clubului Nautic Simared.

În plus vei avea un sentiment de satisfacție dat de contribuția ta la o misiune cu impact positiv în societate: menținerea și creșterea perfomanțelor în sporturile nautice ale sportivilor din Maramureș.

Îți punem la dispoziție suporturi de biciclete și avem supraveghere video la locație.

Avem un loc de joacă special amenajat pentru cei mici unde să-și poată consuma energia, într-un mediu sigur și prietenos. Ne bazăm pe responsabilitatea adulților de a avea grijă de copii, astfel încât experiența tuturor membrilor Simared să fie una plăcută și relaxantă.

Punem siguranța membrilor noștri pe primul loc! Locația noastră este supravegheată video cu 32 de camere de supraveghere. Ambiția noastră este să oferim în continuare atât membrilor cât și colegilor noștri un mediu sigur și prietenos.   

De evenimente se ocupă operatorul Brener. Pentru mai multe detalii luați legatura direct cu ei la email office@zetea.ro sau telefon: 0752707676

Orice ambarcațiune este disponibilă, fără o rezervare prealabilă.

Este posibil ca duminica sa fie mai aglomerat, iar accesul la ambarcatiuni sa fie ingreunat, pentru asta
vei primi un pager de la operatorul de ambarcațiuni, care va suna atunci când se eliberează ambarcațiunea pe care o dorești.

In incinta clubului Simared pescuitul este interzis. Poti utiliza o ambarcatiune pentru a iesi in larg sa pescuiesti, in caz ca aceasta ectivitate este permisa de lege.

Membrii Simared sunt bineveniti cu ambarcatiunile personale. Nivelul de contribuție este diferit pentru accesul cu ambarcatiune personală. Cotizația de acces în club cu ambarcatiune personală este 20 RON. Aceasta suma se adauga la cei 10 RON pentru acces.

Avem chiar și parcare pentru ambarcatiuni personale. Detalii la numărul de telefon de la recepție.

Sezlongurile se ocupa in functie de disponiblitate fara rezervare prealabila.

Conform directivelor Apelor Române, înotul în lacul Baraj Strâmtori Firiza este interzis.

În perioada de vară, programul clubului este de luni până duminică între orele 10:00-22:00. Sâmbăta și duminică, când operatorul nostru Brener organizează evenimente programul se extinde până la ora 2:00. 

În perioada de iarnă ( extra -sezon) programul poate suferi modificări . În lunile Octombrie-Aprilie e recomandat să ne trimiteți un mesaj pe Facebook sau să sunați la numărul de la Info Desk, pentru informații despre program.

DONEAZA SI TU