Lac Firiza, Baia Mare

Misiune și Viziune

Cu peste 20.000 de membri susținători, clubul nostru este cel mai mare club sportiv nautic din România. Am transformat baza sportivă de pe malul lacului Firiza și în bază de agrement pentru membrii noștri astfel încât să reușim să oferim un sprijin constant sportivilor care se antrenează la noi, atât pentru antrenamente cât și pentru participarea la competiții și campionate.

Ambiția noastră este să re aducem în prim plan sporturile nautice atât din perspectivă recreațională cât și competițională. Să oferim tuturor posibilitatea să practice aceste sporturi și să se bucure de beneficii fizice și emoționale unice iar Maramureșul să fie mereu un punct de reper pe harta iubitorilor de sporturi nautice.

Valori

Investim în tineri! Sportul ne învață valori precum camaraderie, egalitate, perseverență, disciplină și respect. Considerăm că sportul este o formă importantă de educație pentru tineri.

Cea mai importantă moștenire a clubului nostru este mereu sportivul. Acesta reprezintă toate valorile după care ne ghidăm și care ne inspiră în tot cea ce facem: excelentă, autodepasirea, respectul, determinarea, fair-play, voința, echilibrul. Suntem mândri de sportivii noștri, pentru că să crezi în ține și în resursele tale, să lupți și să te antrenezi zilnic ore întregi, să îți depășești limitele fizice, sociale și emoționale pentru că apoi în final să te vezi recompensat pentru eforturile tale, nu e puțîn lucru.

Știm ce moștenire valoroasă avem în mâini și avem viziunea și instrumentele necesare să ducem mai departe tradiția. Modernizăm și dezvoltăm constant baza sportivă.
Dorim să dezvoltăm și să promovăm noi activități sportive și recreative pentru comunitatea locală și să oferim tuturor posibilitatea de a practică sporturi nautice în Maramureș

DONEAZA SI TU