Lac Firiza, Baia Mare

Adventure Lake Resort

Cazare pe malul lacului, închiriere și ture ghidate E-Bike, ture ATV, caiace & paddleboard-uri, escaladă la stâncă și multe altele

Adventure Lake Resort este destinația potrivită pentru cei care vor să se bucure de o vacanță activă.Dacă pană acum te-ai mulțumit cu vacanțe și concedii petrecute pe șezlong și băi de soare liniștite, fi pregătit să descoperi o altfel de vacanță. La Adventure Lake Resort te așteaptă toate experiențele și activitățile outdoor de care ai nevoie pentru a te relaxa activ, alături de cei dragi.

Fie că este vorba de familii cu copii, cupluri sau grupuri de prieteni, Adventure Lake Resort vă așteaptă cu activități și experiențe personalizate în funcție de dorințe și condiție fizică. Indiferent dacă îți dorești să explorezi natura și împrejurimile la pas sau cu un E-MTB (bicicletă asistată electric), să cucerești un vârf de munte sau să îți petreci ziua vâslind într-un caiac sau pe un paddleboard, Adventure Lake Resort te așteaptă cu tot ce ai nevoie pentru a te relaxa activ și a-ți reîncărca bateriile.

Echipa Adventure Lake Resort este formată din localnici pasionați de tot ceea ce înseamnă activități outdoor, natură, munte și un stil de viață sănătos. Activitățile și experiențele sunt oferite fie de ghizii proprii, fie prin parteneri și prieteni.

Cazare

Adventure Lake Resort va pune la dispoziție 12 locuri de cazare în 4 camere ultra-moderne.
Cazarea dispune de o zonă comună de Living (56 m2), dotată cu masă cu 10 locuri, zona de canapele pentru relaxare, TV-uri Smart QLED 4K, zonă de servire a mesei (8 locuri) și o chicinetă echipată.

Tipuri de camere disponibile:

Deluxe Studio – 2 persoane
Triple Deluxe – 2/3 persoane
Family Deluxe – 4/5 persoane

Facilități

Printre facilitățile Adventure Lake Resort se numără:

▪️ Parcare gratuita
▪️ Wi-Fi gratuit
▪️ Flotă proprie de E-bikeuri de inchiriat
▪️ Loc de joacă amenajat
▪️ Terenuri de volei și tenis
▪️ Restaurant, bar & terasa ponton
▪️ Zonă debarcader
▪️ Flotă proprie de hidrobiciclete, paddleboard-uri și caiace

DONEAZA SI TU