devino membru

Fa parte din povestea Clubului Sportiv SIMARED!

membru

De ce sa devii membru?

Cele mai performante cluburi sportive din inteaga lume sunt sustinute de suporteri, parteneri si membri. Ai nevoie de o veritabila comunitate care sa sustina parcursul spre marea performanta a sportivilor care activeaza in club.

La C.S. SIMARED, istoria bogata si misiunea clubului, este sustinuta de peste 10.000 de membri, iubitori ai naturii si sportului. Fiecare contribuie prin activitatile desfasurate in cadrul clubului, la dezvoltarea unor noi generatii de sportivi care sa continue traditia prin participarile la campionatele europene, mondiale si la Jocurile Olimpice.

Poti sa devii si tu membru sustinator al C.S. SIMARED si al performantei in Kaiac-Canoe, prin obtinerea legitimatiei de membru care este gratuita si se elibereaza la receptia clubului. Legitimatia iti ofera acces la baza sportiva, iar toate fondurile obtinute prin folosirea serviciilor din incinta clubului se constituie in Fondul de Sustinere a Performantei. Din acest Fond se sustine activitatea C.S. SIMARED, sunt achizitionate noi echipamente de pregatire a sportivilor, sunt trimisi sportivii la competitii si in cantonamente, sunt dezvoltate noi facilitati la standarde internationale pentru a obtine performanta in Kaiac-Canoe, validata prin medalii la competitii nationale si internaționale.

Ce beneficii ai ca membru?

Doar membrii Clubului au acces în incinta, acest lucru oferind siguranta ca doar oameni iubitori ai naturii si sportului sunt alaturi de tine.

Posibilitatea de a invata si de a practica sporturi nautice sau de a desfasura activitati in aer liber, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania. Kaiac, paddle board, hidrobicicleta - toate iti stau la dispozitie.

Mandria de a contribui la fondurile necesare sportivilor pentru antrenamente, deplasari, echipamente, in vederea atingerii performantei.

Parcare gratuita pentru automobile, biciclete si motociclete.

Mandria de a face parte din unul dintre cele mai frumoase Cluburi sportive din Romania.

Acces Wi-Fi gratuit

Ce trebuie sa faci pentru a deveni membru?

Pasul 1

Completeaza online formularul de mai jos sau la receptia Clubului

Pasul 2

Prezinta la receptie actul de identitate

Pasul 3

Semneaza Regulamentul oficial al Clubului (Regulamentul Intern de Functionare al Clubului Sportiv SIMARED)

Pasul 4

Primeste legitimatia de membru

Cum pot sa ma inscriu in Club Simared ca si sportiv?

Ne bucuram ca vrei sa faci primul pas catre lumea sportului. Te rugam sa ne trimiți intentia de a deveni membru sportiv al clubului la adresa de email info@simared.ro, iar noi te vom contacta pentru a demara urmatorii pasi. Varsta optima pentru performanta este intre 13 si 15 ani.

Drepturile si obligatiile membrilor

Te invitam sa citesti Regulamentul Intern de Funcționare al Clubului Sportiv SIMARED pentru a te familiariza cu regulile Clubului, drepturile si obligatiile membrilor.

Devino membru Club Simared