Lac Firiza, Baia Mare

Despre clubul sportiv

Cel mai mare club sportiv nautic din România

Clubul Sportiv Nautic Simared, fondat în 1973, a scris și încă scrie pagini din istoria sporturilor nautice din România. În cei aproape 50 de ani de performanță aici au crescut sportivi care au ajuns în echipa națională și la cele mai titrate cluburi de caiac-canoe din România, Dinamo și Steaua.

În prezent aici se antrenează 10 sportivi de performanță care în 2021 au monopolizat podiumul la Campionatul Național de Viteză. Cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, acești tineri duc renumele Clubului Simared mai departe, prin antrenamente grele și rezultate pe măsură.

Cu peste 20.000 de membri susținători, Clubul Sportiv Nautic Simared este cel mai mare club sportiv nautic din România.
Am transformat baza sportivă de pe malul lacului Firiza și în bază de agrement pentru membrii noștri astfel încât să reușim să oferim un sprijin constant sportivilor care se antrenează la noi, atât pentru antrenamente cât și pentru participarea la competiții și campionate.

Ambiția noastră este să readucem în prim plan sporturile nautice atât din perspectivă recreațională cât și competițională. Să oferim tuturor posibilitatea să practice aceste sporturi și să se bucure de beneficii fizice și emoționale unice iar Maramureșul să fie mereu un punct de reper pe harta iubitorilor de sporturi nautice.

DONEAZA SI TU