Lac Firiza, Baia Mare

Program restaurant

(din ianuarie până în decembrie)

Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

*în zilele de sărbătoare programul poate suferi modificări

Rezervări

📞0749 123 410

Răsfoiește meniul

Dorești să organizezi următorul eveniment la noi?

Rezervări evenimente

📞 0724 474 999

Despre noi

Colaborarea cu 𝐂𝐡𝐞𝐟 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐏𝐚𝐬𝐜𝐚𝐥𝐞 a luat naștere din dorința de a oferi oaspeților noștri cele mai rafinate gusturi și preparate culinare autentice, realizate din ingrediente de calitate.

Meniul conceput de Chef Michael Pascal pentru 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐦𝐚𝐫𝐞𝐝 îmbină rețete clasice din bucătăria internațională cu fine dining și cu tehnici culinare speciale. Deoarece favorizăm produsele locale, regionale și românești, precum ouă BIO de casă, brânzeturi provenite de la producători din Maramureș dar și verdețuri, fructe și legume fresh, meniul nostru evoluează constant și se adaptează în funcție de sezon.

Din respect atât față de mâncare cât și față de client, evităm cu orice preț produse pline de E-uri, coloranți sau conservanți. Astfel, preparatele servite la restaurantul Simared nu conțin produse dezechilibrate nutrițional precum Vegeta sau potențiatori de gust. Gustul magic al preparatelor noastre nu vine din “plic”, ci din vasta experiență a bucătarului și pasiunea sa pentru arta culinară.

DONEAZA SI TU