sustine Simared

Pentru ca rezonezi cu noi, cu viziunea, misiunea si valorile noastre, cu obiectivele propuse de echipa Clubului Sportiv SIMARED.

sustine

simared

Clubul Sportiv SIMARED isi continua lunga traditie in sportul kaiac-canoe din Romania datorita fanilor si a sustinatorilor sai care aleg sa doneze, sa sponsorizeze sau sa faca voluntariat in cadrul complexului.
Daca doresti sa contribui la cresterea noilor generatii de campioni si la continuarea performantei la cel mai inalt nivel, solicita Oferta Corporate sau Oferta de Servicii.

De ce sa ne sustii?

  • Pentru ca rezonezi cu noi, cu viziunea, misiunea si valorile noastre, cu obiectivele propuse de echipa Clubului Sportiv SIMARED.
  • Pentru ca iti doresti sa aduci un impact pozitiv in comunitate si cauti o oportunitate sa faci asta.
  • Pentru ca iti doresti sa te implici in mod activ la indeplinirea misiunii Clubului ca sportiv, turist, membru sau voluntar.

Pentru ce?

Toate veniturile realizate din activitatea C.S. SIMARED vor fi directionate pentru acoperirea tuturor cheltuielilor necesare indeplinirii obiectivelor de dezvoltare si, in final, vor contribui la indeplinirea Misiunii si Viziunii noastre. Distribuirea resurselor financiare va fi facuta catre sustinerea performantei sportive, pregatirea sportivilor, achizitionarea de materiale, deplasari la competitii si cantonamente, achizitionare de echipamente performante specifice, resurse umane.

Cine poate fi sustinator?

Oricine.

William James, psiholog si filosof american, spunea “Actioneaza ca si cum ceea ce faci chiar face diferenta. Pentru ca o face.”

Cum ne poti sustine?

  1. Doneaza pe sprijina.ro. Acolo vei gasi si detalii despre proiectul de dezvoltare a Clubului
  2. Redirectioneaza 3,5% din impozitul anual pe venituri din salarii si din pensii
  3. Redirectioneaza pana la 20% din impozitul pe profit al entitatii tale juridice
  4. Organizeaza un eveniment intr-o locatie unica! Te rugam contacteaza-ne pe email info@simared.ro
  5. Devino Partener printr-o solicitare trimisa pe email-ul nostru. Iti vom raspunde cu toate detaliile.
  6. Activeaza ca sportiv de performanta in cadrul Clubului Sportiv SIMARED.