TOP UP Card Membru ALIMENTEAZA ONLINE

In calitate de membru SIMARED poti sa faci online alimentarea valorica a cardului tau de membru, cu ce suma doresti tu, si pe care ulterior o poti folosi pentru achizitii in incinta Complexului SIMARED. 

Verifica Soldul Cardului Tau

Introdu mai jos numarul cardului tau pentru a afla suma disponibila pentru cumparaturi in toate locatiile Simared din Romania.

canoe lacul firiza

Card membru

ALIMENTEAZA ONLINE

Clubul Sportiv SIMARED pune la dispozitia membrilor sai resursele Complexului SIMARED pentru a asigura o parte din componenta financiara necesara sustinerii performantei sportive la cel mai inalt nivel. In calitate de membru SIMARED poti sa-ti alimentezi online soldul pe care il ai la dispozitie pe cardul de membru, si pe care il poti folosi la achizitii in cadrul Complexului. 

cum contribui tu?

Toate veniturile realizate din activitatea Clubului vor fi directionate pentru acoperirea cheltuielilor necesare indeplinirii obiectivelor de dezvoltare si, in final, vor contribui la indeplinirea Misiunii si Viziunii Clubului Sportiv SIMARED. Distribuirea resurselor financiare va fi facuta catre pregatirea sportivilor, achizitionarea de materiale, deplasari la competitii si cantonamente, achizitionare de echipamente performante specifice, resurse umane.

Sustinerea ta poate avea o contributie semnificativa!
Mergi la sectiunea Sustine din meniul principal pentru a vedea cum poti face asta.

Alimenteaza Card Membru

Alimentand online sau la receptie cardul tau de membru cu sume pe care pe poti folosi pentru achizitii de produse sau servicii in cadrul Complexului SIMARED, sustii in mod direct tinerii sportivi din cadrul Clubului Sportiv SIMARED si performanta sportiva in Kaiac-Canoe.