Lac Firiza, Baia Mare

Parteneri și Sponsori

Ne dorim ca Clubul Sportiv Nautic Simared să ofere în continuare condiții optime de antrenament și posibilitatea sportivilor de a participa la concursuri și competiții fără ca resursele materiale să fie pentru ei un impediment.

Este nevoie de un sprijin constant și consistent pentru ca sportivii și antrenorii noștri să se poată concentra pe rezultate și nu pe mijloacele necesare pentru a obține aceste rezultate.

Obiectivul nostru este ca, împreună, să stabilim parteneriate în care principiul „win-win” să fie elementul cheie. Sportivii și antrenorii noștri vor beneficia de susținerea financiară și logistică atât de necesară pentru a menține și crește performanțele la care au ajuns deja, iar partenerii noștri beneficiază de marketing sportiv și vizibilitate într-o zonă atât de populară atât în România cât și în străinătate. Partenerii noștri nu numai că beneficiază de beneficiile fiscale date de legea sponsorizării ci câștigă și un capital de imagine considerent într-o zonă în continuă dezvoltare și expansiune.
Clubul Sportiv Nautic Simared are, în prezent, peste 20.000 de membri ceea ce reprezintă din start, un potențial optim de marketare a produselor și serviciilor partenerilor noștri.
În plus, oferta noastră de marketing sportiv conține și branding pe echipamentul oficial al sportivilor, pe ambarcațiuni, promovare și publicitate vizuală (indoor, outdoor și online), campanii de comunicare și alte tipuri de activări de marketing.

DONEAZA SI TU