Lac Firiza, Baia Mare

Facilități membri

Dușuri & Vestiare

Adventure Lake Resort

Cu o capacitate de maxim 12 persoane, cu două camere duble, una triplă și o cameră Family Deluxe care poate găzdui până la 5 persoane, cu tarife începând de la 250 de lei, Adventure Lake Resort vă așteaptă să vă deconectați într-unul din cele mai frumoase locuri din România.

Adventure Lake Resort pune la dispoziția oaspeților 4 camere ultra moderne: două camere duble, una triplă și o cameră Family Deluxe care poate găzdui până la 5 persoane. In plus, cu o suprafață generoasă de 56 m2, zona de Living este dotată cu tot ce v-ați putea imagina: chicineta echipată complet, couch pentru relaxare, zona de ședințe/workshop-uri, TV-uri Smart Qled 4K, zona de servire a mesei, încălzire în pardoseală, șemineu electric și multe altele.

Ambarcațiuni

Membrii clubului au la dispoziție trei tipuri de ambarcațiuni:
caiace, Stand Up Paddleboards (plăci pentru vaslit din picioare) sau hidrobiciclete.

Fie că îți dorești să faci o plimbare cu caiacul și să te bucuri de peisaje care îți taie respirația sau îți dorești să te antrenezi vâslind susținut, clubul nostru îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru asta.
Pe ponton ai la dispoziție un compresor pentru a-ti umfla SUP-ul rapid și fără a irosi prea multă energie.

SUP Aqua Marina All-Around Nuts

Ahala 10.5 SUP

Kaiac Sundolphin diverse modele

Aviz începătorilor!

Dacă nu ai mai fost până acum într-un caiac sau pe o placă SUP, fi fără griji!
Staff-ul Simared îți va explica ce trebuie să faci și te va ajuta la pornirea pe apă.
Plăcile si caiacele noastre sunt foarte stabile și potrivite pentru începători.
Tot ce ai de făcut tu e să decizi că vrei să încerci, de restul ne ocupăm noi.
Iar dacă se dovedește ca îți place foarte mult sa vaslesti, îți punem la dispoziție cursuri cu un instructor acreditat.

Ambarcatiuni disponibile:

4 SUP-uri Aquamarina

6 SUP-uri Ahala 10.5 SUP

12 caiace

6 hidrobiciclete

Debarcader - infrastructură de top

Indiferent ce ambarcațiune folosești pentru plimbările tale de agrement sau pentru antrenamentele tale, te-ai convins deja de importanța unui ponton stabil și de calitate.

La Simared îți punem la dispoziție 18 metri liniari de ponton Poralu, infrastructură de calitate de top pe care o mai poți întâlni în cele mai mari porturi din lume.

Loc de joacă - bucurie pentru cei mici

Avem un loc de joacă special amenajat pentru cei mici, unde să-și poată consuma energia, într-un mediu sigur și prietenos.

Outdoor Sports - relaxare activă, în natură

Dacă vrei să te relaxezi activ alături de familie sau prieteni ai la dispoziție un teren de volei și unul de tenis, complet echipate.

Terasa Ponton

Pentru răsărituri ce-ți taie respirația, apusuri memorabile și clipe de relaxare care te încarcă cu energie pură, pentru răcoritoare savuroase și cafea de specialitate Brewtiful. Pentru toate astea este Terasa Ponton Simared.

Restaurant Simared

Acesta își desfășoară activitatea în incinta Complexului Turistic Simared și vă așteaptă cu restaurant & bar. 

Lounge

Ai la dispoziție o zonă de șezlonguri, unde te poți relaxa și admira unul din cele mai frumoase locuri din România, în toată splendoarea sa. Șezlongurile sunt gratuite și se dau pe principiul primul venit primul servit. Hai la relaxare!

Parking ambarcatiuni – exclusiv pentru membri

Îți poți păstra ambarcațiunea la Simared, în parcarea pentru ambarcațiuni membrii pentru o zi, o luna sau chiar tot anul. Cu alte cuvinte , îți lași SUP -ul sau caiacul parcat la noi, intri și ieși cu el când și de câte ori dorești. În plus , economisești timpul și energia în care ai căra ambarcațiunea la și de la mașină până la lac ! Mai multe detalii aflati la receptie.

DONEAZA SI TU