Lac Firiza, Baia Mare

Creat din dorința de a da acestui loc de o frumusețe aparte valoarea pe care o merită, Simared este punctul cheie al agrementului în această zonă a județului Maramureș.

La Simared ai parte de tot ce ai nevoie pentru ca experiența ta în inima naturii, pe malul lacului să fie cu adevărat memorabilă. Poți să te relaxezi și să admiri priveliștea din șezlong, să iei masa, să te bucuri de o băutură răcoritoare și de o cafea de specialitate, copiii se pot juca la spațiul de joacă.

Dacă ești fan al sporturilor nautice poți să te bucuri de frumusețea lacului de pe luciul apei printr-o plimbare cu caiacul, cu SUP-ul sau cu hidrobicicleta. Dacă ești novice îți poți face o programare pentru un instructaj profesionist susținut de antrenorii noștri.

Dacă îți plac traseele montane, ai de unde alege!

Vârful Igniș se află la 10 kilometri de Baia Mare, la o altitudine de 1307 metri. De sus vei avea o priveliște extraordinară asupra Băii Mari plus satisfacția unei zile în natură.

O altă atracție a zonei pentru iubitorii de drumeții este un traseu care durează aproximativ 4 ore dus-întors și care pornește din Blidari spre Piatra Bulzului. Aici vei găsi stânci megalitice de origine vulcanică și vârful Bulzului care e la 1051 metri altitudine.

Drumul Maramureșului este o inițiativă care a mapat 700 de kilometri de natură și cultură și îl poți parcurge la pas sau cu bicicleta. Drumul Maramureșului este împărțit în trasee care pornesc din Baia Mare sau din diverse alte localități din județ. Inițiatorii acestui proiect îndeamnă călătorul să-și dea timp pentru a se putea bucura de priveliști și de experiențe.

DONEAZA SI TU