Lac Firiza, Baia Mare

Experiențe

Plimbare cu caiacul pe lacul Firiza

Dacă îți dorești cu adevărat un moment de liniște și relaxare o plimbare cu caiacul este ceea ce ai nevoie. Cu o lungime de 3 kilometri și o lățime maximă de 1 kilometru, Barajul Firiza este locul ideal unde te poți deconecta și relaxa, doar tu, liniștea apei și frumusețea peisajelor din jurul tău.

Fie că ești un entuziast al vâslitului sau îți dorești să începi să practici acest sport la Simared găsești tot ce ai nevoie pentru a te bucura de frumusețea lacului din caiac.

Îți punem la dispoziție ambarcațiunea sau poți veni cu ambarcațiunea proprie iar antrenorii noștri îți stau la dispoziție pentru un instructaj profesionist, pe bază de programare.

În plus, practicarea caiacului îți tonifică armonios musculatura părții superioare a corpului, vâslind îți întărești mușchii brațelor, spatelui, umerilor și pectoralilor și, evident, ai abdomenului.

Plimbare cu SUP-ul

SUP boarding-ul este un alt sport nautic pe care îl poți practica pe lacul Firiza. Începător sau avansat, poți veni cu SUP-ul propriu și ți-l umfli gratuit la Simared sau poți folosi unul dintre modele noastre, o vestă și ești gata de vaslit din picioare pe lac.

Dacă ești novice, staff-ul Simared te va ghida cu sfaturi si te va asista la plecarea pe apa.

Pentru momentele în care simți nevoia de o relaxare activă sau pur și simplu îți dorești să te plimbi oriunde dorești pe lac, să plutești la soare și să te bucuri de liniște SUP- boarding este ceea ce ai nevoie.

FYI

  • într-o oră de vâslit arzi peste 500 de calorii, aproape dublu cât arzi într-o oră de plimbare.
  • SUP-boardingul este un sport cu un impact scăzut asupra corpului, nu forțează tendoanele, mușchii și încheieturile, îți tonifică întreaga musculatură și îți îmbunătățește postura.

Plimbare cu Hidrobicicleta

Hidrobicicleta este perfectă pentru o plimbare relaxantă pe luciul apei, atât singur cât și cu cineva drag alături. Vă puteți bucura împreună de liniște și de frumusețile peisajului care este de-a dreptul spectaculos din mijlocului lacului.

DONEAZA SI TU